Фирма Екстрапак ООД се присъедини към компаниите у нас, които

...
Фирма Екстрапак ООД се присъедини към компаниите у нас, които
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги доставя зелена енергия на Екстрапак ООД


Фирма Екстрапак ООД се причисли към фирмите у нас, които закупуват електрическа енергия от екологично произвеждане, доставена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.  Енергийното сдружение издаде уверение, гарантиращо, че в производството и ежедневната си активност Екстрапак към този момент ще употребява 100% зелена сила. Специалният документ беше връчен на шефа на компанията, господин Милен Георгиев, от господин Богомил Недевски, шеф Продажби на основни клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

 

ЕКСТРАПАК ООД е основана през 1995 година от млади и предприемчиви българи, които поставят основите ѝ и сплотяват старания да трансфорат компанията в най-хубавия производител на чанти и опаковки в България.Компанията е притежател на три завода и нова логистична база във Велико Търново. Екстрапак има работеща система за ръководство на околната среда, посредством която се понижават екологичните опасности. Фирмата има редица документи, доказващи, че реализира екологично произвеждане. Поддържане на постоянно високо качество на продуктите и дейна позиция по екологичните въпроси, свързани с отпадъците от опаковки са приоритет на мениджърите на компанията.

 

„ Една от главните ни задачи е да развиваме бизнеса си без да вредим на околната среда и да оказваме помощ на нашите сътрудници да вървят по същия път. Ето за какво Екстрапак непрекъснато търси способи продуктите, които създава, да оставят най-малък отпечатък върху природата. Благодарим на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги за предоставената опция да надградим нашия ангажимент за екологично чисто произвеждане и да утвърдим поредната ни политика за запазване на околната среда ”, съобщи господин Георгиев.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е издало удостоверения за зелена сила на десетки компании на територията на цялата страна. Фирмите, които имат интерес към реализиране на своята активност със 100% зелена сила, могат да потърсят консултация от експертите на енергийния търговец на телефон *6161 и имейл адрес: [email protected].

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР