Firefly Studios, известни най-вече с поредицата си Stronghold Kingdoms, анонсираха

...
Firefly Studios, известни най-вече с поредицата си Stronghold Kingdoms, анонсираха
Коментари Харесай

Firefly анонсираха Romans: Age of Caesar

Firefly Studios, известни най-много с поредицата си Stronghold Kingdoms, анонсираха своята последваща игра – кооперативния градостроителен сим с името Romans: Age of Caesar. Играта излиза по-късно тази година за PC и мобилни устройства.

„ Следвайки триумфа на Stronghold Kingdoms с над шест милиона играещи, присъединили се в дебюта на студиото, това, което подготвяхме като нравствен правоприемник на поредицата се трансформира през днешния ден в Romans: Age of Caesar. Изграждайки на основата на наследството на симулаторните игри за Древен Рим, Firefly стартира работа по онлайн игра с хиляди играещи, които да работят дружно, с цел да изграфят още веднъж великия Рим. Резултатът от това е споделен свят, който остава правилен на класическия римски дизайн, построен от Саймън Бредбъри и продуцентът Ерик Олет, станали известни преди основаването на Firefly Studios през 1999 “, гласи част от формалния анонс на Romans: Age of Caesar.

Играта ще поддържа онлайн свят с до 16 индивида на град, изисквайки от тях да си взаимодействат и оказват помощ, да споделят запаси, строят търговски пътища и удържат на офанзивите на варварите. Планира се също по този начин и цялостна поддръжка на кросплатформена игра сред PC и мобилни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР