Фиорентина ще се опита през лятото да върне в Италия

...
Фиорентина ще се опита през лятото да върне в Италия
Коментари Харесай

Фиорентина иска да върне бивш нападател на Милан в Серия А

Фиорентина ще се опита през лятото да върне в Италия нападателя Кжищоф Пьонтек. Полският национал играе в Херта Берлин и през вчерашния ден означи едно попадение за триумфа на берлинчани с 2:0 над Аугсбург.

Според La Nazione “виолетовите “ първо са поискали халфа на Сампдория Карол Линети и към този момент текат договаряния сред двата клуба.

Интересното е, че Линети и Пьонтек имат един и същи сътрудник. По този метод те са показали интерес към някогашния нападател на Милан.

Полският национал мина в Херта през януари за сумата от 27 милиона евро. Но нападателят осъществя единствено едно попадение в първите си осем мача за „ остарялата дама “.

Все отново Кжищоф Пьонтек наподобява, че се е аклиматизирал към Бундеслигата и в последните два кръга безспорно се разписва. Той е удовлетворен от избора, който направи през зимата. Медиите в Италия загатват, че Фиорентина ще се опита да контракти двугодишен наем със наложителна откупна уговорка. Същото направиха с Патрик Кутроне, който пристигна на „ Артемио Франки “ от Уулвърхемптън.

Любопитното в тази ситуация е, че Пьонтек още веднъж може да размени Кутроне, както го направи през януари 2019 година, когато дойде на „ Сан Сиро “.

Кжищоф Пьонтек осъществя 11 гола в първите си 20 мача за Милан, само че вкара единствено още пет през първата половина на новия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР