Фиорентина обмисля сериозно възможността да назначи Маурицио Сари начело на

...
Фиорентина обмисля сериозно възможността да назначи Маурицио Сари начело на
Коментари Харесай

Фиорентина поглежда към Маурицио Сари

Фиорентина обмисля съществено опцията да назначи Маурицио Сари отпред на отбора. Шефовете на " виолетвите " не са удовлетворени от представянето на отбора от началото на сезона пъд управлението на Бепе Якини и към този момент се оглеждат за евентуални заместници, написа " La Nazione ".

Сари е без тим от лятото, когато бе сменен от Андреа Пирло отпред на Ювентус. Той обаче към момента има догвор с " бианконерите " до 2022 година и двете страни още прецизират неустойката, която експертът би трябвало да получи, с цел да разтрогне.

Треньорът има да получава 20 милиона евро като заплати по контракта си, а също така клубът му дължи наказателна клауза от 2,5 милиона при уволняване. От клуба обаче се надяват да убедят експерта да разтрогне против 6 милиона евро.

Ако Сари се съгласи да разтрогне с Юве, от Фиорентна са подготвени незабавно да му предлжат да застане отпред на отбора, като също така ще му дадат и сериозен бонус при сключване, с цел да компенсират за парите, които не е получил от Юве.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР