Фиорентина няма лесно да пусне звездата си Федерико Киеза да

...
Фиорентина няма лесно да пусне звездата си Федерико Киеза да
Коментари Харесай

Фиорентина поиска Игуаин, за да пусне Киеза в Юве

Фиорентина няма елементарно да пусне звездата си Федерико Киеза да премине в редиците на един от огромните си противници Ювентус. " Виолетовите " ще изискат сериозна отплата от " бианконерите ", като желанието им е на " Артемио Франки " да дойде нападателят на торинци Гонсало Игуаин в комплект със бранителя Кристиан Ромеро, твърди " Гадзета дело Спорт ".

Всъщност от Фиорентина желаят да задържат Киеза в редиците си, само че последните индикации са, че това ще бъде сложна задача, защото желанието на 22-годишния футболист е да премине в по-голям клуб. Поради тази причина президентът на " Виола " Роко Комисо към този момент е по-склонен да пусне крилото, само че единствено при задоволително добра оферта.

От Ювентус не крият желанието си, да привлекат Киеза и са склонни да предложат като бартер няколко футболисти. Торинци надали ще имат проблем да удовлетворят желанието на Фиорентина и да пратят Игуаин и Ромеро на " Артемио Франки ". Шампионите даже са склонни да поемат част от заплатата на аржентинския нападател, която е 7 милиона евро на година, с цел да улеснят реализирането на договорката.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР