Фиорентина и Милан направиха 1:1 на Артемио Франки в мач

...
Фиорентина и Милан направиха 1:1 на Артемио Франки в мач
Коментари Харесай

"Фиорентина" и "Милан" завършиха годината с равен

" Фиорентина " и " Милан " направиха 1:1 на " Артемио Франки " в мач от 19-ия кръг на Серия " А ", който е финален за календарната година и финален за първия дял от шампионата в Италия.

В началните минути нито единият тим не успяваше да вземе самодейността и двамата вратари следиха срещата от близо, защото липсваха каквито и да било рискове пред техните порти. В края на първото полувреме домакините от Флоренция подвигнаха оборотите и на два пъти Джанлуиджи Донарума избави удари надлежно на Симеоне и Диаш в своя мач номер 100 с фланелката на " Милан ".

През втората част нещата не се трансформираха кой знае какъв брой и пред " виолетовите " се откри нов късмет, само че Бадел пропусна. Чак в 51-та минута пристигна и първия късмет за " Милан ", когато Сусо стреля, само че Спортиело мазета в гредата.

В 71-та минута Бираги центрира съвършено от дясно и постави топката на главата на Симеоне, който разстреля Донарума за 1:0. Радостта на домакините обаче търпя малко и единствено 3 минути по-късно Чалханоглу изравни след добавка. До края на мача двата тима размениха по едно състояние на Теро и Силва, само че нови голове не паднаха.

Така в последна сметка " Фиорентина " и " Милан " направиха 1:1 и приключиха 2017 година с тъждество. За момента " росонерите " са на девето място с актив от 25 точки, до момента в който " Фиорентина " се изравни с по 27 с " Аталанта " и " Сампдория ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР