Фиорентина е поредният клуб, който има намерение да предложи договор

...
Фиорентина е поредният клуб, който има намерение да предложи договор
Коментари Харесай

Фиорентина ще спори с Евертън и Милан за Тиаго Силва

Фиорентина е следващият клуб, който има желание да предложи контракт на Тиаго Силва. Бразилският деец ще напусне Пари Сен Жермен, а първи интерес към него демонстрираха някогашният му клуб Милан и Евертън. Джанлука Ди Марцио обаче разкри, че Фиорентина също желае да се укрепи с опитния централен бранител.

Доскоро се считаше, че Евертън е с най-големи шансове да притегли Тиаго Силва, тъй като управител на отбора е Карло Анчелоти, който му беше треньор в Милан. " Росонерите " пък се надяват той да се завърне на " Сан Сиро ", където игра с триумф сред 2009 и 2012 година.  Официално: Кавани и Тиаго Силва напущат ПСЖ
Според Ди Марцио, бразилецът гледа с положително око на опцията да продължи кариерата си във Флоренция. " Виолетовите " реализираха сходен ход и предишното лято, когато подписаха с различен прочут деец - Франк Рибери.

През миналия сезон в Лига 1 Тиаго Силва записа 21 мача. Очакваше се той да получи предложение за нов контракт, само че спортният шеф на ПСЖ Леонардо разгласи, че това няма да се случи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР