Фиона Феро достигна до върховата за себе си 39-а позиция

...
Фиона Феро достигна до върховата за себе си 39-а позиция
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития: Бивша №39 обвини свой треньор в изнасилване

Фиона Феро доближи до върховата за себе си 39-а позиция в ранглистата при започване на предходната година, само че след това резултатите ѝ внезапно се утежниха и тя напусна даже международния топ 250, като сега се намира на нежеланото 259-о място. Въпреки това през днешния ден името на 25-годишната французойка още веднъж закупи известност, само че не поради изявите ѝ на корта, а поради обвинявания в обезчестяване, отправени към един от някогашните ѝ треньори.

Според френските медии тенисистката е подала тъжба в полицейското ръководство на Фрежус, обвинявайки някогашния си ментор Пиер Бутер в обезчестяване и полови похищения, за които се твърди, че са осъществени в интервала сред 2012 и 2015 година в тенис клуба в Сен Рафаел, когато Феро е била на възраст сред 15 и 18 години.

Бутер бе упрекнат на 18 август и съгласно френската преса треньорът, който скоро ще навърши 51 години, " признава съществеността на обстоятелствата, само че отхвърля обвиняването в обезчестяване ". Той не отхвърля, че е имал полови връзки с французойката, само че твърди, че са били с нейно единодушие.

След обвиняванията на Бутер е издадена ограничаваща заповед да не се приближава до Феро и в същото време му е неразрешено да тренира малолетни. В момента тече полицейско следствие дали има и други сходни случаи в тенис клуба, където е бил треньор. Той е подложен под правосъден контрол и е заплашен от до 20 години отнемане от независимост. 

Fiona Ferro pressed charges against her former coach who she accuses of rape and sexual assault. She was between 15 and 18 and he was 41
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР