Финтове има и от двете страни. Първият финт е когато

...
Финтове има и от двете страни. Първият финт е когато
Коментари Харесай

Адв. Иван Петров: Като искаш да задържиш Бойко Борисов, трябва да си бетон

Финтове има и от двете страни. Първият финт е когато изкараха Бойко от непряк вход. Последният е, че материалите отидоха в СГП. Няма да се учудя, да го пуснат и идващите дни да умуват дали да го задържат. Другият вид е непосредствено да кажат-няма нищо, пускайте го да си върви.

Това сподели юрист Иван Петров пред “ЕвроДиков” по Евроком. Може да кажат, че Министерство на вътрешните работи не може да се меси и няма да има дело. Най-вероятно е да кажат, че няма доказателства и да го пуснат след няколко минути. Каквото каже Гешев, това ще стане. В този случай аз виждам лице, арестувани за 24 часа. Задържаното лице не е в килия, по-късно той отива в СГП. След това юристът излиза и споделя, че няма да го задържат. Малко привилегировано е това отношение.

Като искаш да задържиш Бойко Борисов, би трябвало да си бетон. А в този момент Рашков мълчи въз основата на какви данни са подхванати тези ограничения. Трябва да си безусловно квалифициран с искане пред съда. В един миг се оказа, че европрокуратурата не прави никаква акия и всичко си наше. Защо се занимава СГП€ способената прокуратура е спецпрокуратурата. евентуално са си помислили, че Софийски градски съд ще е по-благосклонен за мялката. Аматьорщината ми идва допълнително. Съдът ще каже дали карцерът е бил легален. Арестът трябваше да е изкусен. Ако излезе от ареста, следствията ще са пагубни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР