Финтех компанията разширява партньорството си с MastercardДо края на годината

...
Финтех компанията разширява партньорството си с MastercardДо края на годината
Коментари Харесай

Revolut ще стартира операции в САЩ до края на годината

Финтех компанията уголемява партньорството си с Mastercard

До края на годината Revolut ще издаде първите си карти в Съединени американски щати в партньорство с Mastercard (снимка: Revolut)

Mastercard и Revolut оповестиха договорка за лансиране на Revolut карти в Съединени американски щати до края на годината. Двете компании уголемяват партньорството си, което дава опция за издаване на Revolut карти на всеки пазар по света, където се приема Mastercard.

Mastercard построи мощно партньорство с Revolut след старта на финтех компанията през 2015 година и присъединяване й в ускорителната стратегия на мрежата, Start Path. Заедно, двете компании реализираха триумф в цяла Европа, предоставяйки реформаторски финансови услуги за потребителите – от всекидневно ръководство на персоналните финанси до пазарни FX решения.

Днешното съобщение удостоверява, че двата марката ще си партнират във връзка с минимум 50 % от всички съществуващи и бъдещи издадени Revolut карти в Европа. Revolut е окуражена да реализира триумф и оттатък Стария континент, като до края на годината ще излязат първите Revolut решения на американския пазар.
още по тематиката
Глобалната агресия също ще даде опция на Revolut да доближи до пазари в Азиатско-Тихоокеанския район и Латинска Америка, включително Австралия, Сингапур, Япония, Нова Зеландия, Бразилия и Мексико.

„ Разширяването на Revolut в световен проект ще даде опция на милиони повече хора да се възползват от приемането на Mastercard в международен мащаб и революционните финансови услуги на Revolut ”, съобщи Майкъл Мийбах, основен продуктов шеф в Mastercard.

Партньорството ще разреши на Revolut да внедри някои от най-новите технологии на Mastercard в границите на своите продуктови оферти, като първичен образец за това е Mastercard платформата Send.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР