Финландският производител на мобилни телефони Nokia атакува родния пазар с

...
Финландският производител на мобилни телефони Nokia атакува родния пазар с
Коментари Харесай

Nokia 6 и Nokia 7 Plus с премиера на българския пазар

Финландският производител на мобилни телефони Nokia нападна родния пазар с два нови модела - Nokia 6 и Nokia 7 Plus . Те не престават линията на смяна, откакто от компанията замениха операционната система Windows с Android, в този случай версия Oreo. Подчертава се, че той е в чист тип, без непотребни графични настройки и скрити процеси.

 Снимка 351142

Целта е да се усъвършенства продуктивността и да се подсигурява по-дълъг живот на батерията . Черта, присъща за телефоните на Nokia. Апаратите идва и с по-малко авансово конфигурирани приложения, с цел да се спести от паметта.

Nokia 7 Plus

Актуалният модел от най-голям клас на марката. Акцентите при него са върху камерата и върху батерията. Два дни живот с едно зареждане е поръчката на производителя, само че този интервал е условен и зависи напълно от метода на потребление. Все отново, 3800 mAh не са малко спрямо множеството смарт телефони на пазара сега.

Камерата е двойна - една 12 и една 13 MP. В допълнение с оптика ZEISS с висока сензитивност, необятен ъгъл на снимане и режим Pro Camera се дава поръчка за отлични и близки до професионалните изображения при разнообразни равнища на осветеност.

 Снимка 351136

Налични са разнородни ръчни настройки на камерата за да се сътвори оптимално реалистично изображение. Предната камера е 16MP и подсигурява положителни селфита, без значение от светлината, на която ги вършим. За първи път в смарт телефон на Nokia се вграждат и функционалности, основани на изкуствен интелект.

Апаратът снима и видео във формат 4К , което можем да гледаме по-късно с съвършен 360-градусов тон от трите вградени представителя.

Публикация, споделена от Nikola Balov (@nixanbal) на Апр 15, 2018 в 7:31 PDT

Обърнато е внимание и на детайлите при дизайна. Той се отличава с шестте си пласта багра, нанесени върху алуминиев корпус, създаващи чувство за покритие от керамика. Засега у нас е разполагаем единствено в цветова композиция черно/медно.

Nokia 7 plus цели и улеснение при потребление. 6-инчовият Full HD+ диспей с резолюция 16:9 е ограден от корпус с леко извити обратно ръбове. Продуктивността се подсигурява от процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 и 4 GB RAM памет.



Nokia 6

Наследникът на Nokia 5 идва с по-здрав корпус, процесор Qualcomm® Snapdragon™ 630 Mobile Platform, и с до 60% по-висока продуктивност . Наличните цветови комбинации са черно/медно и бяло/стоманено.

Дисплеят е 5.5-инчов, full HD, IPS. Батерията - 3000 mAh с опция за бързо зареждане с помощта на USB Type C.

 Снимка 351135

Основната камера е 16 MP с оптика ZEISS, а предната - 8 MP. Безспорно една от най-интересните функционалности на Nokia 6 е усъвършенстваната Dual-Sight технология . Тя дава опция и двете камери да работят по едно и също време, с цел да можем да предаваме от тях онлайн във Фейсбук, да вземем за пример.



Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР