Финландският премиер Сана Марин трябваше да се извини във вторник

...
Финландският премиер Сана Марин трябваше да се извини във вторник
Коментари Харесай

Сана Марин се извини за "неподходяща" снимка от официалната й резиденция

Финландският министър председател Сана Марин трябваше да се извини във вторник за фотография на две разголени дами, направена в формалната й резиденция по време на частно празненство.

Тя се прибавя към проблемите, които предходната седмица й сътвори видео, на което Марин е снимана да танцува бурно, пее и пие с другари.

Новата фотография, която стартира да циркулира във финландските медии след приключването на видеото от купона, демонстрира две авторитетни дами, които се целуват една друга, покривайки разголените си гърди с надпис " Финландия ", написа " Ройтерс ". Тя е направена през юли на проведено от Марин частно празненство в формалната й резиденция.

" Според мен фотографията не е подобаваща. Извинявам се за нея. Такава фотография не трябваше да се прави, само че другояче нищо изключително не се е случило на срещата ", сподели Марин пред кореспонденти, потвърждавайки, че фотографията е от нейната резиденция.

36-годишната Марин, която не крие, че се любува на свободното си време, сподели, че фотографията е направена по време на частно празненство с нейни другари след музикален фестивал през юли.

" Имахме сауна, плувахме и прекарвахме времето си дружно ", сподели тя, описвайки празненството в крайморската си резиденция.

В понеделник Марин беше принудена поради вълненията към празненство държанието й. Беше обявено, че резултатът от него е негативен. Тя трябваше да се изследва, откакто опозицията подлага на критика държанието на премиера след.

След рецензиите Марин съобщи, че не усеща потребност да трансформира държанието си и че се надява обществото да одобри, че " ще бъда тъкмо същият човек, какъвто съм бил до момента ".

" Имам фамилен живот, имам работа и имам свободно време, което да извозвам с приятелите си. Почти същото като доста хора на моята възраст ", сподели Сана Марин, изразявайки страдание, че частно видео е стигнало до медиите.

Финландците са разграничени в мненията си за държанието на своя министър председател. Някои поддържат метода, по който тя съчетава персоналния си живот с високопоставената си кариера, до момента в който други повдигнаха въпроси дали нейната професионална преценка може да бъде нарушена от метода, по който прекарва свободното си време.

Марин сподели пред " Ройтерс " през януари, че тя и нейните сътрудници млади дами министри са били обект на тирада на омразата поради пола и външния им тип, до момента в който са на работа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР