Финландската компания HMD Global, която купи марката Nokia, продължава да

...
Финландската компания HMD Global, която купи марката Nokia, продължава да
Коментари Харесай

Най-евтината Nokia

Финландската компания HMD Global, която купи марката Nokia, продължава да уголемява гамата от предлагани смарт телефони с операционна система Android. След моделите 3, 5, 6, 7 и 8 се причисли и най-достъпният 2, която ще коства към €120.

Като най-голяма предимство на "двойката " от Nokia акцентират продължителността на работа с едно зареждане. Акумулаторът с потенциал 4 100 mAh разрешава потреблението на смарт телефона в продължение на две денонощия.

Дизайнът на новата Nokia не се разграничава от този на останалите модели в гамата. Корпусът е инсталиран върху алуминиева рама, а задният похлупак е от поликарбонат. Апаратът не се бои от влага и прахуляк, тъй като има отбрана по стандарта IP52.

Екранът на "двойката " е с диагонал 5 инча, разграничителна дарба HD и защитно стъкло Gorilla Glass 3. За продуктивността се грижи процесор Snapdragon 212 с четири ядра и тактова периодичност 1.3 GHz.

Основната камера е 8 MP с автоматизиран фокус, а предната - 5 MP. Апаратът има 1 GB оперативна и 8 GB вградена памет, а операционната система е Android 7 Nougat.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР