Финландия е пример за това как богатите са най-потърпевшите от

...
Финландия е пример за това как богатите са най-потърпевшите от
Коментари Харесай

Няма прошка, глоба 121 000 евро за 32 км/ч над разрешеното

Финландия е образец за това по какъв начин богатите са най-потърпевшите от волностите си на пътя, тъй като пътните нарушавания са директно свързани с годишния приход на индивида.

Примерите за колосални санкции за превишена скорост не са един и два, само че в този момент описваме за последния. Може и да е измежду най-богатите хора във Финландия, само че това го е заболяло. Говорим за предприемача Андерс Виклоф (Anders Wiklöf), който неотдавна бе санкциониран със 121 000 евро.

Виклоф се е движил с 82 км/ч при ограничаване 50 км/ч. Пред вестник Nya Åland милионерът е споделил, че ограничаването е било 70 км/ч, след това е паднало на 50 км/ч. Той се опитал да понижи, само че бил спрян от полицията преди този момент, написа Motor1.com.

Виклоф има дълга история с финландската полиция. През 2013 година е санкциониран с 95 000 евро, през 2018 година с 63 680 евро.

Виклоф управлява 100% от компанията Wiklöf Holding, която ръководи над 20 бизнеса в логистика, строителство, недвижими парцели, търговия, туризъм и други Фирменият уебсайт споделя, че оборотът на компанията е бил 247 млн. евро през 2020 година, а оперативната облага 11 млн. евро.

Още по тематиката четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР