Финансовото състояние на най-богатия човек на планетата достигна $211 милиарда.

...
Финансовото състояние на най-богатия човек на планетата достигна $211 милиарда.
Коментари Харесай

Джеф Безос постави абсолютен рекорд в рейтинга на милиардерите

Финансовото положение на най-богатия човек на планетата доближи $211 милиарда . Това се случи откакто цената на акциите на Amazon набъбна с 4,7% откакто Пентагонът разгласи, че се отхвърля от контракта с Microsoft за $10 милиарда за основаването на профилиран боен електронен облак. Американските военни се отхвърлиха от контракта с Microsoft заради подадено недоволство и заведено правосъдно дело от страна на Amazon, която също искаше този контракт.

Това е безспорен връх в рейтинга на милиардерите, който се сформира от Bloomberg. Преди няколко месеца генералният шеф на Tesla и SpaceX Илън Мъск за малко време имаше капитал от $210 милиарда. Към сегашен ден неговото финансово положение възлиза на $181 милиарда и той е на второ място в тази влиятелна ранглиста.

През месец март тази година Безос укрепи своите позиции в рейтинга на Bloomberg, тъй като тогава акциите на Amazon нарастнаха с съвсем 20%. От началото на годината до през днешния ден финансовото положение на генералния шеф на Amazon набъбна с $20 милиарда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР