Финансовото състояние на АГ-болницата Майчин дом е много добро, без

...
Финансовото състояние на АГ-болницата Майчин дом е много добро, без
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: ​Майчин дом няма задължения към доставчици

Финансовото положение на АГ-болницата " Майчин дом " е доста положително, без никакви отговорности към доставчиците, акцентира министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев по време на откриването на реновираната Послеродова клиника в " Майчин дом ".

Ремонтът на клиниката е за близо 600 000 лв., предоставени от Министерството на здравеопазването, оповестява Българска национална телевизия. Болницата е с обичаи, най-голямата е в страната, а единствено през предходната година са се родили над 3900 деца, добави той. Министър Ананиев увери, че сходни вложения ще продължат. Той подари на шефа на " Майчин дом " икона на Дева Мария.

Директорът на болничното заведение доцент Иван Костов сподели, че клиниката е най-голямата и най-модерната в страната. Грижата за майката и бебето е в основата на всяка политика, добави той. По думите му през годините " Майчин дом " е била главен фактор за развиване на акушерството и гинекологията в страната. Амбицията ни е да се развиваме още, имаме задоволително високо готови експерти, образоват се десетки студенти и специализанти, сподели още той.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР