Финансовото поощряване на изрядните и наказания за джигити трябва да

...
Финансовото поощряване на изрядните и наказания за джигити трябва да
Коментари Харесай

Щетите, а не дребни нарушения да определят цената на „Гражданска отговорност“

Финансовото насърчаване на изрядните и санкции за джигити би трябвало да се пресмята по отношение на вредите, които са предизвикали на пътя, предлага новата организация за сигурност на пътя, отпред с Малина Крумова.

Агенцията взаимно със застрахователите и специалисти са подготвили модел, който е препоръчан на Комисията за финансов контрол. „ За да има предпазен резултат „ малусът “ в системата би трябвало да се усеща, само че задачата не е да се усилят средствата от „ Гражданската отговорност “ а в границите на събираните пари да има преразпределени по отношение на рисковите водачи “, посочи пред в. „ Монитор “ Малина Крумова. По думите ѝ не би трябвало да се позволява „ малус “ на колата, тъй като транспортните средства не предизвикват произшествия, а техните водачи.

През есента ще бъде готово новото предложение за въвеждането на " бонус-малус " системата за застраховката " Гражданска отговорност ". В момента работи нова интернационална работна група, която да сътвори система, при която водачи без нарушавания на пътя ще заплащат по-евтина лавица, а за водачите с доста прегрешения цената ще е доста по-висока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР