Финансовото и духовно състояние е позволило на благодетел на семейство

...
Финансовото и духовно състояние е позволило на благодетел на семейство
Коментари Харесай

Лъжепророк изнасили шест деца и съпруга на амиш, но Господ и съдия го наказаха жестоко

Финансовото и духовно положение е разрешило на покровител на семейство амиши да изнасили и шестте им дъщери. За закононарушението обаче той ще си заплати прескъпо, като прекара останалите си години в пандиза.
Присъдата на 52-годишния Лий Доналд Каплан, съгласно която той ще прекара идващите 87 години в пандиза, стана последната точката в следствието на редица закононарушения, свързани с изнасилвания на деца и други престъпни прояви, осъществени в течение на шест години, написа New York Post. Съдът класифицира Каплан като същински полов див звяр.
" Гнил, перверзен, звяр. По негов адрес може да се употребява всеки от тези прилагателни ", сподели арбитър Джефри Финли.

Според материалите по делото, Каплан се е сприятелил и е оказал финансова поддръжка на Даниъл и Савил Щолцфутс, откакто те напуснали общественост на амиши преди към две десетилетия обратно. След това той почнал да се сближава с женската част на фамилията, представяйки се за оракул, учейки ги по отношение на ситуацията на дамите в обществото и карайки ги да поддържат връзка с бога.

Според информация на управляващите, за признателност Щолцфутс " подарили " на Каплан своята най-голяма щерка, която той забременил два пъти. Първият път детето е било единствено на 14 години. Майката на девойките съобщила, че и останалите ѝ дъщери постоянно са попадали зад вратите на спалнята на лъжепророка, само че освен това не са имали никакви възражения. След известно време с Каплан почнала да спи и със Савил, след което тя почнала да възприема дъщерите си като противници за ласките му.



Адвокатът на Каплан съобщи, че неговият клиент не е имал полови контакти с дребните девойки. Самите девойки са дали показания, че секс хищникът е правил секс с тях, още когато те са били доста дребни. Едното от девойките е било единствено на шест години. Всичките девойки и майка им са считали Каплан за собствен мъж. Савил съобщи, че е знаела за половите контакти на дъщерите си с него и сподели, че " може би е било за положително ".

Даниъл и Савил Щолцфутс са наказани на седем години отнемане от независимост поради основаването на неподходяща среда за своите деца. Самият Каплан по време на правосъдния развой сподели на съдията, че той е правил това, което е считал за нужно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР