Финансово благодатна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков.

...
Финансово благодатна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Ретро: Рачков прибира половин милион от Забраненото шоу. Цената на билета в Арена Армеец стигна 60 лева

Финансово плодородна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков. Извън уговорките си в малкия екран комикът ще влее в сметките си повече от 569 хиляди лв. единствено за една вечер, показвайки моноспектакъла си „ Забраненото шоу на Рачко “ на сцената на най-голямата зала у нас – „ Арена Армеец “, написа " Ретро ".

Крупната сума от над половин милион обаче артистът няма да дели с продуцента си Маги Халваджиян, тъй като спектакълът се продуцира от неговата лична компания. Продажбата на билетите за комедийната стратегия на Рачков към този момент е стартирала. Справка демонстрира, че цените на пропуските стартират от 35 лв. и доближават 60. Ако комикът успее да извърши целия потенциал на залата от 12 373 седящи места, значи, че ще завоюва 569 158 лв. единствено от билетите.

В същото време обаче сигурно шоуто му ще бъде спонсорирано и от рекламодатели, а разноските му ще бъдат съвсем нулеви. Освен наема от 15 бона за залата Рачов ще заплати още на диджейката, която пуска музика от сцената, на осветители, както и на балерините, които забавляват публиката по време на паузите. В останалото време комикът е безусловно самичък на сцената, съвсем няма атрибут и повтаря към този момент до болежка познатите си облици, скечове и смехории от дългите години, изкарани в малкия екран.

Припомняме, че господарят на ефира през предходната есен нападна и зала 1 на НДК с безусловно същия театър и сюжет. Явно сцената в Националния замък му се вижда тясна и желае да постави името си до малцината българи, съумели да се изявят в най-голямата спортна зала у нас. „ Билетите му са по-скъпи от тези на Лили Иванова. След като самата прима се отхвърли от концертите в „ Арена Армеец “, той на какво се надява? “, разясняват консуматори в обществените мрежи. Хора, към този момент гледали моноспектакъла на Рачков, се възмущават още, че си разрешавал груби насмешки с доста по-успели от него звезди, че дори и със самата Лили.

„ Дадох 50 лв. за шоуто му през предишното лято, с цел да чувам смешките му от малкия екран и да му приглася Милко Калайджиев “, написа разочарована негова фенка. Освен балерини артистът има навика да кани по едно известно лице, с което да се майтапи онлайн. До в този момент част от програмата му са били Веско Маринов, Азис, мустакът на републиката Милко Калайджиев, а кой ще бъде „ на пангара “ в „ Арена Армеец “, още не се знае.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР