Финансово благодатна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков.

...
Финансово благодатна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Рачков прибира 500 бона зад гърба на Халваджиян

 Финансово плодородна ще бъде новата 2020 година за Димитър Рачков. Извън уговорките си в малкия екран комикът ще влее в сметките си повече от 569 хиляди лв. единствено за една вечер, показвайки моноспектакъла си " Забраненото шоу на Рачко “ на сцената на най-голямата зала у нас – " Арена Армеец “.

Крупната сума от над половин милион обаче артистът няма да дели с продуцента си Маги Халваджиян, тъй като спектакълът се продуцира от неговата лична компания. Продажбата на билетите за комедийната стратегия на Рачков към този момент е стартирала. Справка демонстрира, че цените на пропуските стартират от 35 лв. и доближават 60. Ако комикът успее да извърши целия потенциал на залата от 12 373 седящи места, значи, че ще завоюва 569 158 лв. единствено от билетите.

В същото време обаче сигурно шоуто му ще бъде спонсорирано и от рекламодатели, а разноските му ще бъдат съвсем нулеви. Освен наема от 15 бона за залата Рачов ще заплати още на диджейката, която пуска музика от сцената, на осветители, както и на балерините, които забавляват публиката по време на паузите. В останалото време комикът е безусловно самичък на сцената, съвсем няма атрибут и повтаря към този момент до болежка познатите си облици, скечове и смехории от дългите години, изкарани в малкия екран.

Припомняме, че господарят на ефира през предходната есен нападна и зала 1 на НДК с безусловно същия театър и сюжет. Явно сцената в Националния замък му се вижда тясна и желае да постави името си до малцината българи, съумели да се изявят в най-голямата спортна зала у нас. " Билетите му са по-скъпи от тези на Лили Иванова. След като самата прима се отхвърли от концертите в " Арена Армеец “, той на какво се надява? “, разясняват консуматори в обществените мрежи. Хора, към този момент гледали моноспектакъла на Рачков, се възмущават още, че си разрешавал груби насмешки с доста по-успели от него звезди, че дори и със самата Лили.

" Дадох 50 лв. за шоуто му през предишното лято, с цел да чувам смешките му от малкия екран и да му приглася Милко Калайджиев “, написа разочарована негова фенка. Освен балерини артистът има навика да кани по едно известно лице, с което да се майтапи онлайн. Досега част от програмата му са били Веско Маринов, Азис, мустакът на републиката Милко Калайджиев, а кой ще бъде " на пангара “ в " Арена Армеец “, още не се знае, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР