Финансовият министър Владислав Горанов отново парира атаките на БСП към

...
Финансовият министър Владислав Горанов отново парира атаките на БСП към
Коментари Харесай

Владислав Горанов: БСП не успя да яхне вълната Радев

Финансовият министър Владислав Горанов още веднъж парира офанзивите на Българска социалистическа партия към ГЕРБ за несправяне с корупцията и посочи, че алената партия не е избрала точния получател. Той разяснява и законопроекта на Движение за права и свободи за КТБ и похвали бюджета за идната година.

" Българска социалистическа партия не съумя да яхне вълната Радев, съобщи той пред Нова тв. - Превърнаха се в шумна съпротива. Ако ГЕРБ беше на тяхно място, до момента да е желала вотове. Левицата са експерти по тематиката с корупцията, по тази причина им е забавна. "

Той напомни и предишното на техиня водач от края на 90-те и нейното присъединяване в приватизацията на " Техноимпекс ": " Корнелия Нинова да приказва за корупция е недопустимо, тъй като тя е взела участие в приватизацията на едно комерсиално сдружение и то против минимална сума. "

Министърът на финансите съобщи, че поддържа законопроекта на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски за КТБ с ангажимента, че това е изключително, т.е. противоконституционно законодателство и слага на тестване съществени правила на правото. " Аз бих го подкрепил с мотив, че всички вероятни принадлежности на страната, в това число и изключително законодателство, което по принцип е противоконституционно, в случай че даде опция справедливостта най-малко частично да спечелва, изясни той. - Който не го поддържа, ще бъде елементарно упрекнат, че не желае да сътвори законодателство, което да даде оптимално необятен инструментариум за възобновяване на масата на несъстоятелността ".

Той добави, че ГЕРБ постоянно реагират на сигнали за нередности: " Доказали сме като партия, че когато забележим нещо неправилно се стремим да го отстраним. Вярвам на здравния министър. До две седмици ще е ясна позицията на ГЕРБ и дали това, за което се упреква здравният министър, е задоволително тежко като нарушаване ".

Горанов разяснява и бюджета, който през днешния ден държавното управление би трябвало да утвърди: " Бюджетът за идната година е скроен по този начин, че да обезпечи естественото действие на страната и да извърши всички цели ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР