Финансовият министър на Ейре Паскал Донахю вярва, че Брекзит без

...
Финансовият министър на Ейре Паскал Донахю вярва, че Брекзит без
Коментари Харесай

Ейре вижда Брекзит без сделка с ЕС като все по-вероятен сценарий

Финансовият министър на Ейре Паскал Донахю има вяра, че Брекзит без договорка с Европейски Съюз е все по- евентуален сюжет за Англия, съобщи РТ.

Ирландското държавно управление и Европейски Съюз бяхме задоволително ясни, че няма да променяме наличието на съглашението, сподели той.

Припомняме, че въпросът за ирландската граница бе измежду главните компликации в договарянията за напускането на Общността.

И Ейре, и Северна Ирландия са срещу връщането на твърда граница.

И двамата претенденти, които ще заместят Тереза Мей като английски министър председател Борис Джонсън и Джереми Хънт, към този момент обявиха, че са подготвени и за Брекзит без договорка.
 Джеръми Хънт: Ако договарянията по Брекзит се провалят - нови избори
Джеръми Хънт: Ако договарянията по Брекзит се провалят - нови избори

" Най-бързият метод " за използване на Брекзит, е да се предложи " договорка, която ще се одобри " в Народното събрание

Хънт съобщи, че неуспехът на договарянията за подписване на ново съглашение за отдръпването на Англия от Европейския съюз ще докара до предварителни парламентарни избори.

Според Хънт, най-бързият метод за използване на Брекзит е да се предложи на Народното събрание " договорка, която той ще одобри ".

Основният за поста на водач на Консервативната партия и английски министър председател - Борис Джонсън, е парещ последовател на корав Брекзит и овакантяване на Европейски Съюз без договорка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР