Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от

...
Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от
Коментари Харесай

Явор Дачков: За Влади Горанов трябва минимум доживотна присъда

Финансовият министър е отговорен за източването на персонални данни от Национална агенция за приходите, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и диалозите му с Ваньо Танов, съобщи Явор Дачков пред "Евроком ".
Ако Нено Димов го затвориха за източването на язовир в Перник, за което няма никаква виновност, с изключение на, че ведомството му носи името „ води “ в заглавието, и което източване е премълчавано предизборно от локалната администрация на ГЕРБ, а от него се е възползвал Людмил Стойков (второразреден, само че упорит олигарх от времето на Първанов и сегашен любим на Бойчето), и което не може да стане без утвърждение на Борисов, въобразявам си какво би трябвало да се случи на Влади Горанов за източването на персонални данни от Национална агенция за приходите, спането без пари при Домусчиев, късата каишка на която е вързан от Пеевски и диалозите му с Ваньо Танов, които публикувахме преди години. Минимум до живот:)
Гешев към този момент е център на власт, който е по-силен от Бойко Борисов, а до седмица-две несъмнено ще излезе и социология, която ще покаже, че е най-одобряваният пич в републиката. Сега да му мисли Иво Прокопиев, тъй като логиката подсказва, че ще има взаимен удар – бием по Нено Димов, който затвори кранчето на зелените грантаджии и им спря плановете по държавни поръчки и заради тази причина го хейтят всички зелени мошеници от умнокрасив вид, който няма политически тил и в този смисъл е елементарен за отстрел, с цел да ви затворим устата и да отчетем битката с корупцията. Ще ударим и вас, с цел да нямате какво да кажете, тъй като сме кардинални и удряме всички. Не удряме единствено по Доган и Пеевски, които са по-равни от другите.
Мисля, че с изключение на Иво Прокопиев, и Бойко Борисов би трябвало да е обезпокоен от тази нова властова настройка. Под американски контрол от Охайо. Важен факт и вест, която мина апропо. Това на процедура е американски правосъден ръб и инструмент за политически диктат. И не на последно място – след този арест нито един непокътнат и естествен човек в никакъв случай няма да се навие да става министър и да ръководи, неуправляема навалица.
Властта е система, а не персонална волност. Министърът подписва документи, които физически не може да прочете, а работата на администрацията му е да ги приготвя и грижи за тях. Ако цялостен язовир може да се източи от троглодитите в Перник, а водата от него да изтече в земята, тъй като от половин век не са си сменили тръбите, никакво министерство не може да им помогне. Властта в България е слаба, тъй като никой не има вяра в нея и в отговорностите, които носи на своето властово равнище. Да те ръководят българи е неприятно. Но да управляваш българи е същински призрачен сън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР