Финансовият министър Асен Василев не се чувства атакуван за аферата

...
Финансовият министър Асен Василев не се чувства атакуван за аферата
Коментари Харесай

Асен Василев не се чувства атакуван заради Чаталджагейт

Финансовият министър Асен Василев не се усеща нападнат за аферата с " Чаталджагейт ", както се изрази ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Атаките против мен не са спирали, само че преди да излязат данните за осъществяването на бюджета за 2023 година, те бяха във връзка по какъв начин страната е банкрутирала, по какъв начин сме щели да влезем в дългова серпантина, по какъв начин сме нямало да докараме недостига в бюджета до 3%, а той бе 2.2% ", показа Василев пред публицисти в коридорите на Партийния дом. И увери - в никакъв случай не е живял на " Чаталджа " 3.

" Като нямат благоприятни условия да ни нападат професионално, взеха да въртят някакви жълтини ", уточни Василев.

Той изясни, че от 2021 година не е притежател на компанията, продала парцела на " Чаталджа ". Къщата е била продадена първо през брокер. Василев посочи, че елементарно можело да се ревизира къде живее в този момент, като се види къде го вози НСО. Последно е влизал в къщата на " Чаталджа " когато " Продължаваме промяната " са я е употребявали като офис през септември месец предходната година. Парите, които партията е плащала за парцела са декларирани в Сметната палата.

Асен Василев съобщи, че не познава бизнес дамата Станислава Арнаудова. Той отхвърли да има офшорна компания и се закани да съди всеки, който изрича такива изказвания - даде образец с публицист от Bird.bg.

Той разяснява в резюме и на конституционните съдии - Десислава Атанасова и Борислав Белазелков. Василев добави, че не е работа на политически водач, на която и да е партия, да споделя по какъв начин да се ползва правото в страната.
 Даниел Лорер ще съди тези, които го замесили в Чаталджагейт
Даниел Лорер ще съди тези, които го замесили в Чаталджагейт

Депутатът от ПП-ДБ ще спомага на способените органи истината бързо да излезе наяве
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР