Финансовият директор на Флорида Джими Патронис вярва, че неговият щат

...
Финансовият директор на Флорида Джими Патронис вярва, че неговият щат
Коментари Харесай

Флорида назначи Цар на криптовалутите



Финансовият шеф на Флорида Джими Патронис има вяра, че неговият щат би трябвало да държи под око криптовалутите и всички ICO. Ето за какво той е основал нова позиция - цар на криптовалутите (czar - не се шегуваме), който би трябвало да изследва по какъв начин законите и другите правни рамки се отнасят към цифровите валути. Назначеният на тази позиция също ще създава характерни регулации, отнасящи се до криптовалутите в щата. В допълнение към това, всички компании, които работят с крипто и ICO ще би трябвало да се записват в офиса по финансови регулации и да бъдат под надзора на новия цар.

В публично изказване от офиса си, Патронис споделя, че Флорида би трябвало да обезпечи нужното равнище на надзор над все по-популярните криптовалути. Целта е да бъдат предпазени жителите от евентуални опасности, свързани с тези нови разплащателни средства.

US Securities назначи началник по криптовалутите на национално равнище още при започване на месеца, само че Патронис счита, че Флорида има потребност от локално лице, което да е по-наясно какво става в щата. Не е ясно обаче за какво е определена купата цар.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР