Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължава с коментарите

...
Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължава с коментарите
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Едно човече умишлено фалира ЦСКА, защото си направи грешни сметки

Финансовият покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов продължава с мненията във " Facebook " след загубата от ЦСКА с 1:2 на " Армията " в мач от осмия кръг на Първа лига и ексцесиите по трибуните, съпътствали дербито.

На въпрос за какво предприемачът не е отишъл на стадиона в Борисовата градина, където да приказва персонално с армейските почитатели, той дава отговор: " Бойкотирам. Докато е това управление, няма да им стъпим ". По-надолу той връща лентата към 2016 година: " ЦСКА не колабира, а едно дребосъче го банкрутира съзнателно, тъй като си направи неверни сметки ".

Найденов очевидно засяга сегашния притежател на " армейците " Гриша Ганчев.

По-рано денем от ЦСКА 1948 излязоха с декларация, в която осъждат държанието на последователите на домакините.

" Уважаеми Армейци,

През последните дни бяхме очевидци на основаване на напрежение измежду почитателите на ЦСКА.

Явни са опитите за дирижиране на спор сред „ алените “ последователи и легендите на ЦСКА. Кулминацията на тази пиеса беше сложена в понеделник вечер на стадион „ Българска войска ”.

Битката трябваше да се води на терена, а не по трибуните по неприличен за „ алените “ почитатели метод.

Няма потребност да разясняваме обикновено ли е на европейски стадион делегацията на гостуващия тим да бъде подложена на обстрел от група добре готови „ почитатели ”, само че не можем да оставим настрани друго:

Отношението на тази част от публиката към легендите на ЦСКА демонстрира последна деградация на полезностите на Армията. Или целеустремен проект за изтриване на историята на тима.

Защото историята на ЦСКА са хората, които са реализирали именити победи и са пълнили до краен лимит същия този стадион.

Кои са почитателите, които подвигат ръка против имената, популяризирали обичания тим и донесли ни толкоз доста наслада? Кои са тези, които скачат против хората, сложили „ армейците “ на картата на футболния свят и трансформирали ЦСКА в вяра?

Призоваваме дружно да кажем НЕ на провокациите, в които се пробват да забъркат „ алената “ общественост, подтиквайки към експанзия против героите на ЦСКА.

Нека борбите бъдат на терена, където тимовете да покажат високи футболни качества и великодушие.

Това е философията на ЦСКА. И дано постоянно бъде по този начин.

Другото е присъща линия на други тимове и техните ниски топки и тактики.

От управлението ", написаха от ЦСКА 1948. "

Както е известно рейсът на отбора от Бистрица беше нападнат още при идването му, а по-късно от трибуните се скандираха обиди по отношение на треньора Любослав Пенев и оперативния шеф Стойчо Младенов. Запалянковците хвърляха предмети по шефовете на ЦСКА 1948, които седнаха във VIP ложата в Сектор „ А “. Сред пострадалите бяха Радослав Здравков, изпълнителния шеф Добрин Гьонов и Валентин Илиев. Тримата бяха замеряни с монети, подправени банкноти, бутилки с вода и семки. Изпълнителният шеф на домакините Филип Филипов и легендата Джони Велинов се пробваха да успокоят последователите. Намесиха се стюардите и полицията, които не разрешиха на почитатели на ЦСКА да влязат във ВИП ложата. Ръководството на ЦСКА 1948 в последна сметка беше помолено да напусне, с цел да не се стига до още ексцесии. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР