Финансовият благодетел на Левски Спас Русев се изказа оптимистично за

...
Финансовият благодетел на Левски Спас Русев се изказа оптимистично за
Коментари Харесай

Спас Русев отсече: Опитвам се да лъскам ябълката

„ Финансовият покровител на Левски Спас Русев се изрече оптимистично за бъдещето на " сините ". Русев отсече, че Делио Роси остава твърдо на " Герена ", без значение неналичието на забележими триумфи.

" Когато започнах да работя с Левски подчертах, че построяването на един тим е нескончаем и пореден развой. Работим в Левски. Последователно, не бързаме. Трябва персонално за мен да призная, че също като феновете, съм не по-малко припрян за огромни триумфи на клуба. Вярвам, че сме на прав път и мощно се надявам, че напролет ще се радваме на хубави победи. Нашата философия постоянно ще бъде да се борим до дъно за успеха във всеки мач, без значение от противника. За нас всеки мач е дерби. Силно се надявам Левски да завоюва трофей още тази година ", сподели Русев пред Новспорт, написа gol.bg.

" Отнасям се с почитание към Асен Букарев. Искрено скърбя за напускането му. Както вероятно помните, аз персонално го промотирах да заеме тази служба. Също по този начин, желая да подчертая, че аз съм в Левски от година и половина. И фактически, имате думата ми, фактически се пробвам да " лъсна ябълката ", в случай че би трябвало да вляза в тази терминология. Но в случай че той е знаел, че ябълката е гнила, би трябвало да оповести това, да сигнализира, да бие камбаната още при започването на гниенето, не смятате ли? "

" Треньорът на Левски Делио Роси, желая дебело да подчертая това, се употребява с цялостното доверие на управлението на клуба. Подкрепяме го. Няма по какъв начин да бъде иначе, тъй като единствено по този метод, с една дълготрайна и непрекъсната поддръжка, той може да развие качествата си, да потвърди визията си, да построи целите си. Иначе се случва една неприятна картинка, позната у нас - честа промяна на треньори, през няколко месеца, това не е добре нито за клуба, нито за футболистите, нито за управлението. Ако сменяме постоянно треньорите, кой сериозен треньор би се съгласил да работи тук, да работи в несигурна среда ", добави предприемачът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР