Финансовите пазари по света реагираха положително след обявената от медиите

...
Финансовите пазари по света реагираха положително след обявената от медиите
Коментари Харесай

Финансовите пазари реагираха положително на победата на Байдън

Финансовите пазари по света реагираха позитивно след оповестената от медиите в събота победа на Джо Байдън против американския водач Доналд Тръмп, като акциите в Япония доближиха най-високото си равнище от близо три десетилетия, а цените на петрола се усилиха, осведомят " Гардиън " и ДПА.
 Байдън: Аз ще бъда президент обединител
Байдън: Аз ще бъда президент обединител

В първата си тирада, откогато бе определен за президент на Съединени американски щати.

Акциите на тържищата в Европа и Ню Йорк също се чака да отчетат внезапно повишаване , откакто Байдън даде обещание да се след четири турбулентни години под администрацията на Тръмп.

Good morning: It's risk on in Asia! Best so far in USD in 5 days:

Nikkei 225 +9.6%
Australia +9.1%
Singapore +8.6%
Indonesia +8.4%
— Trinh (@Trinhnomics)
Индексът Nikkei в Токио се повиши с 2,12%. Това бе и първият късмет на търговците в Азия да схванат какво им е мнението за успеха на някогашния вицепрезидент.

Южнокорейският и ндекс Kospi добави 1,16%.
 Тръмп: Измамна победа за Байдън
Тръмп: Измамна победа за Байдън

С нови обстоятелства към изборите излезе президентът

В Китай Shanghai Composite набъбна с съвсем 2%, в Хонконг акциите се усилиха с 1,5% и австралийският показател ASX200 завърши с 1,74% растеж.

Търговията на фючърси демонстрира, че FTSE100 ще се усили с 1,3% при отварянето на тържищата през днешния ден, до момента в който S&P500 ще се разшири с 1,5%, а Nasdaq с 2%.

Up up up. 28617 +1.08% 3552 +1.24% 12275 +1.56% 1664 +1.07% 5825 +1.59%
— IGSquawk (@IGSquawk)
Инвеститорите наподобява залагат, че Байдън евентуално ще се окаже без надзор в Сената и затова няма да може да прокара обилни фискални тласъци, което ще принуди Федералния запас да продължи да налива пари в стопанската система и да държи лихвите на исторически ниски равнища.

Цената на петрола се повиши на фона на скока на случаите на ковид, което понижи търсенето на " черното злато " . Барел вид " Брент " се търгува за 40,48 $ след нарастване с 1 $.

В неделя стана ясно, че Той завоюва Пенсилвания и , които му дадоха нужните най-малко 270 електорални гласа в Избирателната гилдия. Тръмп
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР