Финансовите министри на държавите от ЕС излязоха с обща стратегия

...
Финансовите министри на държавите от ЕС излязоха с обща стратегия
Коментари Харесай

Финансовите министри от ЕС договориха спасителен план за 500 млрд. евро

Финансовите министри на страните от Европейски Съюз излязоха с обща тактика за излизане от рецесията, провокирана от Covid -19, оповестява Българска национална телевизия.

След цялостен маратон от договаряния беше контрактуван избавителен проект на стойност 500 милиарда евро, концепцията за така наречен корона облигации беше изоставена.

Основният детайл от проекта е основаването на европейски механизъм за непоклатимост, чието финансово изражение ще бъде 240 милиарда евро.

Те ще подсигуряват заплащанията на страните в потребност.

Предвижда се и специфична помощ за дребните и междинни предприятия.

По самодейност на Европейската капиталова банка и Европейска комисия ще бъдат отпуснати заеми на стойност 200 милиарда евро.

Около 100 милиарда евро ще бъдат заделени за стратегии за краткосрочна претовареност. Общо до момента в битката против пандемията Брюксел е мобилизирал рекордните 3.2 трилиона евро.

През последните дни по света се следи спад в заболеваемостта от коронавирусна зараза и това дава мотиви за оптимизъм. Редица страни към този момент обмислят тактики за облекчение и поетапно унищожаване на строгите ограничавания.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР