Финансови средства в размер на 2 000 лева бяха гласувани

...
Финансови средства в размер на 2 000 лева бяха гласувани
Коментари Харесай

Театър за ценители в Асеновград бори агресията сред младите

Финансови средства в размер на 2 000 лв. бяха гласувани от Общински съвет - Асеновград за съдружие " Работилница за фантазии ", за финансиране на Втори народен фестивал " Театър за ценители ". Планираният интервал за провеждането му бе от 03.04.20 година до 01.05.20 година, а мястото - зрителната зала на Военния клуб в града. След по този начин, създалата се обстановка и въвеждането на изключително състояние в страната, датите за осъществяване на плана ще бъдат други. Очаква се общият брой на участниците да бъде 14.
Необходимият бюджет за осъществяване на фестивала е в размер на 3 560 лв., като останалата сума, отвън отпуснатата от община Асеновград, ще бъде обезпечена от други източници. В събитието ще вземат участие сформира от цялата страна. Те ще слагат пиеси, носители на национални театрални награди. Идеята е да се развие и разпространява театралното, театрално и кино изкуство за разнообразни възрастови групи.
Сред главните цели е справяне с експанзията измежду младежите и възстановяване на взаимоотношенията посред им. Във фестивала ще вземат участие театри, които в по-голямата си част са с юношески състав. След края на всяко зрелище се възнамерява да има среща с актьорите и време, което да прекарат дружно в непринудена конюнктура. Важна задача на събитието е да разсъни у подрастващите любовта към театралното изкуство и да им покажат, че всеки един от тях е значим и скъп и даже е неразделна част от това, което се случва на сцената, споделят уредниците. И показват, че това би помогнало на младежите да погледнат на себе си от различен ъгъл, който да докара до смяна в позитивна тенденция . Парите ще бъдат отпуснати, едвам когато стане ясно сигурно, че фестивалът ще бъде извършен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР