Финансови проблеми са основната версия за мистериозния опит за самоубийство

...
Финансови проблеми са основната версия за мистериозния опит за самоубийство
Коментари Харесай

Дългове подтикнали Александър Стоянов към самоубийство

Финансови проблеми са главната версия за мистериозния опит за самоубийство на 30-годишния Александър Стоянов от Бургас, научи "Флагман ". Според локалното издание младият мъж натрупал съществени задължения, като вземал пари и на рента.

Случаят шокирал приятелите на Стоянов, защото по никакъв метод не изглеждало той да има финансови усложнения, които да го накарат да посегне на живота си. Работел като търговец на коли, а преди този момент се занимавал с фитнес и хранителни добавки. Александър водел разточителен метод на живот, само че очевидно всичко било на заем. Той даже е татуирал на ръката си девиза: „ Стани богат или умри, пробвайки! "

Стоянов имал щастлива връзка от 6 години с приятелката си Галина. Двамата живеели дружно от към година в жилището във вх. „ Б” на бл. 161 в жк „ Славейков”. Точно в квартирата си двойката чествала рожден ден на собствен другар във съдбовната вечер на 22-ри април. Около 21:30 ч. Александър излязъл „ на въздух”, само че откакто се забавил повече от час, компанията излязла да го търси.



Около 23:00 ч. писъците за помощ на Галина огласили квартала. Малко по-рано младата жена разкрила обичания си в локва кръв в подземния гараж на бл. 161. Александър е с огнестрелна рана в слепоочието, само че към момента е жив. До тялото му е открит военен револвер 22-ри диаметър с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи.

Оказа се, че оръжието е нелегално. Най-вероятно то е било купено в комплект със заглушител и зареден пълнител. Пистолетът към този момент е изпратен за експертиза.

Приятели на Стоянов описаха пред кореспондент на Флагман ", че в никакъв случай преди този момент не са виждали младия мъж с оръжие. Той не е показал и някакъв афинитет към револвери.

Преди да дръпне спусъка, 30-годишният мъж оставя предсмъртна записка в квартирата, адресирана до обичаната Галина. В нея той засвидетелства любовта си и моли за амнистия младата жена.
Александър към момента е в доста тежко положение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Той е в кома, на апаратно дишане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР