Финансовата страна е повод за конфликтПътуването е едно от нещата,

...
Финансовата страна е повод за конфликтПътуването е едно от нещата,
Коментари Харесай

Пътуването – изпитание за една връзка - slava.bg

Финансовата страна е мотив за спор

Пътуването е едно от нещата, които всички нови двойки обичат да вършат. Те обикалят из непознати места, преглеждат забележителности, държат се за ръце, вършат си фотоси и най-много се радват един на различен. Но от време на време даже една къса и не кой знае какъв брой скъпа екскурзия може да подложи на тестване връзката.

Според психолози, точно взаимното пътешестване е метод да разберете какъв темперамент има вашето ново гадже. Само за няколко часа вие ще откриете дали умее да си прави сметка на финансите, обича ли да споделя движимостите си с други и да вземем за пример дали се държи общително с непознати хора.

Как пътуването може да ви подложи на тестване?

Дали при започване на вашите връзки, след известно време или в миг, в който се чудите дали не е по-добре да останете сами, пътуването е вид да измененията връзката или вземете решението, което отлагате. Ето четири метода, по които пътуването с колегата ще ви повлияе:

На път без пари не може

Едно от нещата, за което двама души стартират да се карат, когато заживеят дружно, е разпределението на сметките. Всеки си има избрани съображения и привички – едни са по-спестовни и имат заделени пари, до момента в който други харчат като за последно и пристигна ли време за някоя екскурзия, теглят бърз заем.

Ако се познавате неотдавна с половинката си, като тръгнете на път, даже и за ден, може да научите доста за това какво е отношението му към парите. Например посредством пазаруването на билетите – в случай че упорства да пътувате с трен, вместо с рейс, то най-вероятно цената на билета е от голяма важност за него, а не толкоз комфортът. След това по държанието му за таксите за забележителности и разноските, които имате по заведения, ще добиете по-пълна визия дали има склонността да си държи парите в кесията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР