Финансовата криза в румънския гранд Динамо (Букурещ) предвещава сериозни проблеми

...
Финансовата криза в румънския гранд Динамо (Букурещ) предвещава сериозни проблеми
Коментари Харесай

Предложиха двама футболисти от Динамо на Левски

Финансовата рецесия в румънския гранд Динамо (Букурещ) предвещава съществени проблеми за " алените кучета " през зимата, когато огромна част от звездите им най-вероятно ще си търсят нови тимове.

Според информация на ТОПСПОРТ, от Левски също се интересуват от протичащото се в гореспоменатия клуб. Както към този момент знаете, вековниците от съвсем година имат интерес към централния нападател Матиа Монтини, само че от скоро в полезрението на столичани са попаднали още няколко футболиста на Динамо.

Първият от тях е централният защитник Денис Чиботариу. Въпросният е младеж на клуба, като през този сезон е изиграл 10 мача, в които е отбелязал две попадения. В момента се води и юношески национал на Румъния. 21-годишният бранител впечатлява с тактическата си зрялост, а за възможното му прекосяване на " Герена " може да помогне и сътрудникът му Джовани Бекали, чиято мениджърска организация към този момент работи интензивно с Левски.

Чиботариу не е непознато име на футболния ни хоризонт, откакто преди месец той беше обвързван и с прекосяване в редиците на Лудогорец.

Покрай него, измежду огромния лист с препоръчани футболисти за Левски, попада и съотборникът му в Динамо - Александру Рауца. През лятото той дойде при " алените кучета " от Волунтари, като до този миг, по-скоро е със статута на запаса. Договорът му е до лятото на 2021 година, само че финансовите неуредици в румънския гранд може и фрапантно да понижат пазарната му цена, която съгласно разнообразни уеб сайтове е 550 000 евро. Рауца също е клиент на Джовани Бекали и ненапълно дава отговор на условията на Хубчев за физически здрав отбранителен халф.

Причината за финансовата рецесия в Динамо (Б) е обвързвана с неналичието на кандидат-купувач, който да избави клуба от банкрут. " Можем да дадем по една от забавените заплати, а някои ще вземат половин. Толкова са ни опциите сега ", оповестиха от клубната администрация, представени от румънски медии.

Селекционният развой в Левски тече с цялостна мощ, като ТОПСПОРТ към този момент Ви заяви, че " сините " се интересуват и от исландския полузащитник Гудмунур Тораринсон. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР