Финансовата криза в Бурсаспор се отрази сериозно върху състава на

...
Финансовата криза в Бурсаспор се отрази сериозно върху състава на
Коментари Харесай

Чужденците на Бурса се разотидоха - крокодилите само от Лудогорец успяха да вземат пари за играч

Финансовата рецесия в Бурсаспор се отрази съществено върху състава на “крокодилите”. Медиите в страната осведомят, че всички чужденци от предишния сезон без един са си тръгнали по виновност на клуба. Според слуховете в южната ни съседка играчите не са получавали пари в последните пет месеца, което прави елементарно напускането им без финансови условия. Любопитно е, че единствено за един футболист Бурса съумя да вземе пари - Стефан Баджи, който мина в Лудогорец, като трансферната сума варира съгласно другите източници.

Днес Бурса стартира подготовка за новия сезон във втора лига на Турция. От състава липсва, с изключение на Баджи, още Сантиаго Вержини, който се завърна в родната Аржентина за отбора на Сан Лоренцо като свободен футболист. Освен това бранителят ще получи и 400 000 $ отплата за неплатените си заплати, оповестява изданието bursasporluyuz.

Vergini gitti ama, ödemesi bitmedi! #Bursaspor https://t.co/6K4Qa1w50l
— Bursasporluyuz.org (@bursasporluyuz) July 1, 2019
Жире Кембо-Екоко и Ясмин Латолевичи също си търсят сега нови тимове, само че от клуба се надяват да се схванат с двамата да не се изплаща отплата като при Вержини. Диафра Сако, Алано Лима, Орелиен Шеджу и Анри Севе пък се завръщат в отборите си, от които бяха чартърен в Бурса. Единствен младият македонски гений Яни Атанасов за момента остава в отбора, само че има вид да се завърне в родината си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР