Финансовата криза покрай пандемията започна да се отразява все по-явно

...
Финансовата криза покрай пандемията започна да се отразява все по-явно
Коментари Харесай

Как поп фолк певиците борят коронакризата

Финансовата рецесия около пандемията стартира да се отразява все по-явно на представителите на най-лекия род. Част от чалга певиците се ориентираха към търговията, написа в публикация вестник " Монитор ".

Поп фолк фурията Андреа, да вземем за пример, все по-често припомня на почитателите си в обществените мрежи, че към този момент е част от платформа, която предлага видеопоздрави за специфични мотиви от известни персони.

" Поръчайте си персонален привет от мен и изненадайте ваш непосредствен или другар “, зове някогашната възлюбена на боксьора Кубрат Пулев-Кобрата. Нейната цена е 290 лева, като има право да забави поздрава със седмица.

Значително по-скромна сума желаят младите певици. Протежетата на хитмейкъра Галин – Лидия, Десита, Диона, ученичката Данна, както и щерката на Орхан Мурад – Сузанита, пеят ЧРД! за 50 лева

Впечатление прави, че звездата от зората на фолка Рени желае по-малка сума от тях – 49 лева Ромската перла Бони е някъде по средата – желае 100 лева за услугата. От лицата на " Пайнер “ най-ниска е цената на Арти, който се прочу с присъединяване си в риалити формата X Factor – 19, 99 лева

За непряк приход Андреа разчита и на продуктите в своя уебсайт. Певицата продава старите си рокли на цени от 75 до 325 евро. От фотосите излиза наяве, че множеството от тях е обличала в клипове или за разнообразни публични събития. Тениски с лик на знойната русокоска пък варират от 15 до 35 евро. В уеб страницата се оферират и кейсове за телефон с нейни фотоси още веднъж за 15 евро.

През лятото поп-фолк дивата Алисия също влезе в стилните среди със своя марка. От няколко дни тя е пуснала част от облеклата си на промоция и по този начин да вземем за пример комплект топ с чеп към този момент е наличен за 65 лева вместо за постоянните 218 лева

В тези сложни времена Емилия пък подсети на почитателите си, че продава учебни такъми. Тетрадки и лексикони с нейния лик могат да бъдат поръчани за 1,99 лева, до момента в който бележниците са на стойност 1,50. Изпълнителката на " Смелите си имат всичко “ предлага скицници за 2,50 и железен магнит отварачка за 3,99 лева В уеб страницата на певицата са налични за продажба още картички, хартиени торби, календари, плакати и чаши.

Преди седмица музикалната компания " Пайнер “ изрази позиция по отношение на ограниченията за сигурност около ковид.

" Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура в България и увеличените регистрирани случаи на COVID-19 в страната бихме желали да изкажем позиция, че налагането на по-строги рестрикции като ограничение на работното време или цялостното затваряне на заведенията и развлекателните обекти на територията на Р България не е неотложно. Фактите сочат, че тези обекти не са огнища на разпространяването на новия вирус, тъй като сега в нито едно от тях няма записано такова. Отминалият летен сезон изрично демонстрира, че можем да работим и се оправяме сполучливо в изискванията на ковид “, гласи част от формалното изказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР