Финансовата криза, инфлацията, намаляващите доходи и растящите цени изправят редица

...
Финансовата криза, инфлацията, намаляващите доходи и растящите цени изправят редица
Коментари Харесай

8 начина да харчите по-малко за необходимите стоки в кризата

Финансовата рецесия, инфлацията, намаляващите приходи и растящите цени изправят редица семейства пред финансови усложнения и ги принуждават да свиват разноските си. Колкото и да свиваме бюджета и листата с нужните покупки, има артикули, от които не може да се окажем.

Важно е да съумеем да се сдобием с тях на по-ниска цена, спестявайки средства. Предлагаме ви 8 лесни метода да постигнете това.

1. Промоции и понижения

Старайте се да следите промоциите и да купувате точно в такива моменти артикули, които са по-трайни. Може да се запишете за бюлетините на онлайн магазините, с цел да получавате информация за идни понижения непосредствено на електронната си поща. Когато пазарувате от физически магазини, пригответе лист с артикули, които сте забелязала в седмичната листовка, че са на по-изгодна цена точно в този момент.

2. Две е повече от едно

Два продукта на цената на един е чест маркетингов трик. Ако става въпрос за артикули от първа нужда, запазете ги за себе си и купете повече комплекти. Ако приказваме за техника, комбинирайте се с другар, с цел да се насладите на превъзходната цена.

3. Извън сезона

Купувайте по-скъпи облекла, аксесоари, техника отвън сезона, когато цените доближават до минус 70% от първичната цена. Ще би трябвало да се ограничите обаче до типичен модели, защото другите евентуално нямат да бъдат съвременни през новия сезон.
 Няколко хрумвания за на ниска цена и опреснителен ремонт Няколко хрумвания за на ниска цена и опреснителен ремонт
Всички знаем, че домът е мястото, където се усещаме най-удобно и уютно. Ремонтните действия и подобренията по него ни оказват помощ да го н...

4. Размерът има значение

Избирайте огромни разфасовки. Те постоянно излизат доста по-евтино. Купете допустимо най-голямата от дадения артикул. Ще я ползвате доста по-дълго за доста по-малко пари.

5. Внимавайте с прекомерно примамливите оферти

Редица марки оферират в обществените мрежи артикули, които са оповестени на огромна ликвидация. Потърсете тези артикули в други уеб сайтове и отвън оповестената промоция. Често се оказва, че цената им е доста по-ниска без промоция в някой дребен уебсайт, в сравнение с в случай че ги закупите от рекламираната страница.

6. Сравнявайте цените
 Три потребни еко навика, с които да пестим пари Три потребни еко навика, с които да пестим пари
В България е мъчно да си приказваме за екологични привички. Голяма част от популацията живее близо или под прага на бедността и за тях е тр...

Следете и сравнявайте цените при другите количества, марки и уеб сайтове. Един и същи артикул се предлага в разнообразни разфасовки, търговски наименования и цени. Изберете най-изгодния вид.

7. Пазарувайте от тържища и хранилища на едро

Докато продуктът доближи от производителя в комерсиалната мрежа, цената се повишава постоянно доста. Купувайте плодове и зеленчуци, месо непосредствено от тържища и производители, посетете хранилища на едро и напазарувайте за няколко месеца. Така ще спестите забележителна сума.

8. Разгледайте уеб страниците за продажба на персонални движимости

Често тези уеб сайтове крият приятни изненади – нови уреди, облекла или артикули, които са ви извънредно нужни, само че не може да си позволите да закупите от магазин, се оферират там на доста по-ниска цена. Ще откриете и артикули втора употреба, които са съвсем като нови. Само проявете зоркост и извършете покупка с пощальон, като заплащането на стоката да става след обзор и тест, с цел да не бъдете излъгани от търговеца. Той в тази ситуация се явява физическо лице и предявяване на претенция или връщане на стоката са съвсем невъзможни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР