Финансов интерес, а не безгранична любов стои в основата на

...
Финансов интерес, а не безгранична любов стои в основата на
Коментари Харесай

Софи Маринова изкарва пари от сватбата си

Финансов интерес, а не безгранична обич стои в основата на обилната женитба, която Софи Маринова и някогашният охранител Гринго ще вдигнат на 24 март. На 5 февруари те подписаха цивилен брак и към този момент напъните им са ориентирани само към организацията на купона, на който ще участват към 500 души. Пред най-близките си Софка признала, че провежда тържеството най-много с цел да изкара пари, защото в последно време банковата й сметка се изпразнила. Софка даже внимателно загатнала на гостите си, че не желае дарове, а бели пликчета, писа „ Галерия “.



Маринова закъсала за пари, като на нейния тил лежи цялата й рода, плюс тази на Гринго. Миналата пролет Ромския славей взе участие в „ Като две капки вода “, откъдето взе много висок хонорар. Той обаче бил профукан за юристи, които да измъкнат гаджето й от пандиза. Тя му заплати и санкцията от 5 000 лв..

Запознати издават, че някогашният охранител имал и остарели борчове, с погасяването на които също се е заела ромската звезда. На гърба на Маринова е лежащ и един стабилен разход – кариерата на сина й Лоренцо. Тийнейджърът към този момент интензивно се заел да става фолк артист и има издадени няколко песни. Те, дружно с впечатляващите видеоклипове, били покрити още веднъж от Софи. Затова Гринго и Маринова решили, че желаят обилна женитба, с цел да може да изкарат някой лев. Организацията ще коства 50 000 лв., а имали упования всеки от 500-те госта да извади по 500 лв..
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР