Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която

...
Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която
Коментари Харесай

Борисов: Битката за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари

Финансите на страната са в трагично положение. Сега борбата, която водим за ПВУ и териториалните проекти е тъй като в бюджета няма пари.


Защото българите бяха привикнали когато ГЕРБ ръководи, всички еврофондове да работят. Когато идваше Българска социалистическа партия, всички фондове спирата.

Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които държавното управление на ГЕРБ остави.

За три години нашите съперници нищо не са създали. Къде е в този момент Околовръстното на Пазарджик - няма го, тъй като ви няма парите, похарчеха ги пред очите ви, до момента в който пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, след това - по 4, след това по 2, и в този момент споделят, че не сме крали.

В момента Народно събрание би трябвало да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - сега Народно събрание работи и към този миг.

Ние сме безапелационни - през вчерашния ден взехме решение тъкмо какво да се направи с въглищните централи, и в случай че Споразумението и признатото в Народно събрание се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем, добави Борисов.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР