Финансистът Джордж Сорос няма да подкрепи нито един от кандидатите

...
Финансистът Джордж Сорос няма да подкрепи нито един от кандидатите
Коментари Харесай

Джордж Сорос е разочарован от демократите в Белия дом

Финансистът Джордж Сорос няма да поддържа нито един от претендентите за президент на Демократическата партия на изборите през 2020 година Това съобщи пред CNBC представителят на милиардера Майкъл Вахон.
" Сорос не възнамерява да заложи на нито един играч в тази конкуренция “, сподели той, имайки поради президентските избори, съобщи БГНЕС.
Вахон посочи, че финансистът надали ще разгласи поддръжка за някой от демократите, тъй като „ той счита, че има няколко положителни претенденти “. Говорителят на Сорос не разкри имената на членовете на Демократическата партия, за които милиардерът има високо мнение.
Американските медии спрягат като претенденти на демократите за Белия дом някогашния вицепрезидент Джо Байдън, сенатора от Върмонт Бърни Сандърс, сенатора от Масачузетс Елизабет Уорън, телевизионната водеща Опра Уинфри. Не е изключено към тях да се причисли и Хилари Клинтън, която изгуби от Тръмп изборите през 2016 година
Джордж Сорос е създател е началник на хедж фонда Soros Fund Management. Той е един от най-богатите хора в света, неговото положение се прави оценка на към 25 милиарда $. През февруари 2016 година телевизия Си Ен Ен заяви, че Сорос е дарил 6 милиона $ за президентската акцията на претендента на демократите Хилари Клинтън, която бе противник на настоящия президент Доналд Тръмп.
След успеха на Тръмп той назова президента последовател на диктатурата и го упрекна, че трансформира Съединени американски щати в мафиотска страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР