Финалното включване на главен водопровод към водопроводната мрежа на град

...
Финалното включване на главен водопровод към водопроводната мрежа на град
Коментари Харесай

Община Левски реализира успешно присъединяването на главен водопровод

Финалното включване на основен тръбопровод към водопроводната мрежа на град Левски се извърши от 20 до 22 март.



Обектът „ Реконструкция на водопроводна мрежа Тласкател от П.СТ. “Асеновци 2 “ до Ж.П. линия гр. Левски “ е осъществен според съглашение № РД №-02-30-183 от 28.10.2022г. подписано сред Министерство на районното развиване и благоустройство и Община Левски. За реализирането на обекта Министерство на районното развиване и благоустройството е предоставило на Община Левски 1419768.00 лева без Данък добавена стойност.

Общатадължина на сменените тръби е1543 м., тръби с диаметърФ 450 – ПЕВП за pN10, като са построени и4шахти по трасето.

Фирма „ Инфра Ай Строй “ ДЗЗД е строител на обекта, а строителният контрол е сбъднат от „ Булконс груп “ ЕООД.Това осведомят от Община Левски.

Успешно беше обвързван довеждащия тръбопровод на град Левски, заяви във фейсбук профила си кметът на община Левски Любка Александрова:

„ Радвам се, че съблюдаваме периода за възобновяване на водоподаването, макар изникналите затруднения. Всички остарели корозирали тръби по Тласкателя бяха сменени. Беше осъществена обемна и прецизна работа в последните два дни на самия край “.



Любка Александрова благодари на Огнян Ванков и неговите водомайстори, че са работили без отмора, както и всички левчалии за разбирането и търпението.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР