Финалният турнир в София (тази събота и неделя) от Националната

...
Финалният турнир в София (тази събота и неделя) от Националната
Коментари Харесай

Турнирът в София ще определи шампионите по плажен волейбол

Финалният шампионат в София (тази събота и неделя) от Националната верига по плажен волейбол ще дефинира новите първенци при мъжете и дамите за сезон 2021.

Турнирът ще се организира на кортовете на Sofia Beach, а в схемата му намират място по осем двойки при мъжете и дамите, класирани на първо време в ранглистата за сезона.

Титлата при мъжете е вакантна, защото първенците за 2020 година Милен Стоянов и Мирослав Градинаров няма да вземат участие във финалния шампионат в София.

Схемата при мъжете се води от Невен Нешев/Делчо Раев, който започват в шампионата с най-вече точки от сезона – 7360, като те завоюваха и последния шампионат преди финалите – в Бяла. Турнирът беше заздравен и от братята Валентин и Георги Братоеви, които са под №5 в схемата.

При дамите с №1 в схемата на шампионата е двойката Ирена Мишонова/Десислава Николова, а те имат напълно дребна преднина в точките, събрани през сезона пред Славина Колева и Ася Динова – 3440 против 3360 точки.

Сезон 2020 в плажния волейбол при дамите излъчи три шампионки: Ася Динова, която игра с разнообразни партньорки през годината и Стефани Кьосева/Екатерина Александрова, като в този момент и трите ще вземат участие на шампионата на Sofia Beach. Кьосева/Александрова са под №4 в шампионата на дамите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР