Финалният щрих в тридневните фиести сложиха дванадесетокласниците от 4 благоевградски

...
Финалният щрих в тридневните фиести сложиха дванадесетокласниците от 4 благоевградски
Коментари Харесай

С дефиле на 4 гимназии Благоевград официално изпрати абитуриентите от Випуск 2023!

Финалният щрих в тридневните фиести сложиха дванадесетокласниците от 4 благоевградски гимназии ПГИ " Иван Илиев ", Математическата гимназия " Акад. Сергей Корольов ", Професионалната гимназия и гимназията по туризъм и лека индустрия.

И довечера " под светлините на прожекторите " завършващите провокираха погледите към себе си и овациите на десетки жители, щастливи родители и разчувствани преподаватели, пристигнали да ги изпратят в един от най-запомнящите моменти от живота им.

Развълнувани от страстта, с усмивки на разположение и красиви тоалети, зрелостниците позираха за превъзходни фотосесии на площад " Георги Измирлиев ", трансформирал се в последните няколко дни в най-красивото и оживено място в регионалния център.

Под празничната цветна арка на площада минаха същински фешън икони, придружавани от брилянтно издокарани момчета, с костюми финален фешън вик.

Дамите разчупиха стандарта и дефилираха като холивудски звезди. Момчетата бяха в звук със международните фешън трендове и всеобщо заложиха на папийонки. Имаше и такива, които желаеха да подчертаят своята характерност и бяха избрали за значимия ден нещо атрактивно Много жанр и хубост имаше в облеклата на младежите, които озариха мястото на дефилето с младежкия си възторг и жар.

Заразна бе еуфорията им и приповдигнатото въодушевление по пътя към определения ресторант, където да отпразнуват бала си, след който слагат началото на новия стадий в живота им. Времето, в което всеки от зрелостниците, ще стартира да сбъдва фантазиите си по определения път. От сърце пожелаваме на зрелостниците от випуск 2023 - Благоевград, да бъдат умни и дръзки, създатели на положително и хубост.

Откривайте нови пътища за развиване. Не се опасявайте от новото и непознатото, само че не забравяйте, че ще се отвори единствено тази врата, на която почукате.
Бъдете почтени българи! Попътен вятър девойки и момчета!

Бети Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР