Финалната фаза от футболния турнир на БСП - София в

...
Финалната фаза от футболния турнир на БСП - София в
Коментари Харесай

Финалната фаза от футболния турнир на БСП - София в подкрепа на стадиона в Кокаляне е на 23-и юни

Финалната фаза от футболния шампионат на Българска социалистическа партия - София в поддръжка на стадиона в Кокаляне е на 23-и юни

Финалната фаза от футболния шампионат на Българска социалистическа партия - София в поддръжка на стадиона в село Кокаляне ще бъде на 23-и юни, събота. Мачовете стартират в 10,30 часа. Турнирът, в който ще вземат присъединяване 6 тима, е по самодейност на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Панчарево и се организира със съдействието на Градския съвет на столичната организация на социалистите.

Спортното събитие е в поддръжка на самодейността на локалните жители за възобновяване и поддържане в положително положение на стадиона - едно от дребното спортни уреди в селата Кокаляне и Панчарево.

На него упражняват локалният тим " Орловец " и децата от юношеския отбор на клуба, също по този начин се организират и мачове от " А " ОФГ. В началото на тази година е почнало нерегламентирано изсипване на строителни боклуци на стадиона, а камионите са разрушили асфалтовата настилка. До момента кметската администрация не е подхванала никакви дейности за запазване и подръжка. Единствено от клуб " Орловец " поставят грижи за спортното оборудване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР