Финална седмица преди новолунието и пълното слънчево затъмнение, което ще

...
Финална седмица преди новолунието и пълното слънчево затъмнение, което ще
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 14 декември

Финална седмица преди новолунието и цялостното слънчево затъмнение, което ще бъде на  14 декември. Това е време за привършване и завършване на действия и процеси, като огромна част от тях носят информация от средата на годината. Събитията, които пораждат в интервала сред двете затъмнения 30 ноември - 14 декември ще провокират основни промени, както в персонален по този начин и в настоятелен проект. Активират се значими процеси в обществено-политически аспект. Очертават се благоприятни условия за привършване на един стадий на база добита умелост с наклонност тенденция към нещо ново, разширяващо сферата на въздействие, слагане на  цели свързани с новата година.

Препоръчително е в дните към 14 декември да не се взимат значими решения и да не се започват нови планове. Не се предлагат съществени решения от персонален, настоятелен и публичен темперамент. Затъмненията ще провокират  важни промени и нови решени в международен проект в сфери като до религията, просветителните процеси, науката, медиите, информацията и нейната правота, търговията, превоза, услугите.

ОВЕН

Силна седмица за вас, огнени представители на зодиака. В коридора сред затъмненията вие относително в по-лека степен преживявате всяко събитие. Получавате поддръжката на оптимистичният знак Стрелец, който ви дава кураж и храброст да следвате и осъществявате задачите си. Огранизирайте и довършвайте стартирани планове и действия, с цел да извършите място за новото, което сте си наумили. Конкретни дейности е допустимо да предприемете още през идната седмица след новолунието. Негативна осцилация могат да внесат незавършени или неизяснени проблеми, свързани с вашите непрекъснати сътрудници. През тази седмица е допустимо да сложите завършек на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Предпазвайте се от недомислени и прибързани дейности. Избягвайте борбата с вашите шефове.

ТЕЛЕЦ

Някои от вас не престават да имат чувството, че се намират на кръстопът. Активиралите се събития през предходната и тази седмици ще ви накарат да извършите избор. В огромна степен обстановката не е нова за вас, тя е активна  от началото на лятото. Решенията, които ще вземете, ще ви  насочат към нови благоприятни условия на развиване. Стъпките, които започнахте през предходната седмица, можете да приложите и през тази. Следвайте личните си полезности, направете преоценка на финансовото си положение, на значимите и значими хора в живота ви. През тази седмица е допустимо в огромна степен да бъдете разочаровани от хора, които сте считали за свои другари, или пък да се окаже, че задачата, която сте имали се оказва заблуда. Не давайте и не взимайте пари назаем, най-много не го правете с другари. Разкриване на секрети, само че и вероятни заблуждения. Слушайте интуицията си, тя няма да ви подведе. Планирайте задачите си.

БЛИЗНАЦИ

Родените през първата декада на знака, бяха в най-голяма степен повлияни от събитията през предходната седмица, а отзвукът им продължава и през тази. В огромна степен представителите на вашия знак се намират в интервал на привършване на един стадий  и започване на нов, който ще окаже значимо въздействие в живота ви. Бъдете премерени в дейностите си, не бързайте с крайните решения най-много в случай че не знаете тъкмо какво желаете. Възможни са напрегнати обстановки, интриги или измами от страна на ваши сътрудници. Пазете гърба си и не си разкривайте тайните. Нова информация, просветителни курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на огромно напрежение, дайте си отмора и укрепете здравето си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР