Финализирането на мач между Антъни Джошуа (Анг) и Александър Поветкин

...
Финализирането на мач между Антъни Джошуа (Анг) и Александър Поветкин
Коментари Харесай

Еди Хърн: Започнахме преговори за Джошуа - Поветкин

Финализирането на мач сред Антъни Джошуа (Анг) и Александър Поветкин (Рус) за международните трофеи по бокс за експерти в тежка категория е все по-близо. Това потврди промоутърът Еди Хърн.
JOSHUA VS POVETKIN, WILDER WILLING TO GO THE UK, GARCIA VS PORTER: https://t.co/hBy9UGotbR via @YouTube
— EGO (@BoxingEGO) May 27, 2018

" Поветкин е формален кандидат на Световната боксова асоциация, а ние преговаряме с неговите хора сега - разкри Еди Хърн. - Отлично се разбираме. Те са наясно, че Ей Джей желае да се бие с Уайлдър в идващия си дуел, само че Поветкин ще получи своята опция. Следващият мач на Ей Джей ще бъде през септември. Вероятно всичко ще бъде ясно до две-три седмици. "

Промоутърът на Поевткин - Андрей Рябински, има подготвеност да извади сериозна пачка, с цел да докара мача в Русия. По същия метод той съумя да обезпечи дуел на своя клиент в неговата татковина против Владимир Кличко.

" Дадохме положително финансово предложение на Еди Хърн, с цел да създадем мача в Русия - изясни Рябински. - Освен това поставихме нашите условия за мач във Англия. Надявам се да стигнем до съглашение до края на месеца. Ако това не се случи, сме подготвени да отидем на търг. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР