Финализиране на проектите, доизпипване на визуализациите, определяне на екипа и

...
Финализиране на проектите, доизпипване на визуализациите, определяне на екипа и
Коментари Харесай

Текстилният сектор се подготвя за българското събитие на годината

Финализиране на плановете, доизпипване на визуализациите, установяване на екипа и тактика на присъединяване. В такава атмосфера откриваме фирмите, които ще се включат в българското текстилно събитие на годината – ТМТ Експо. От 25 до 27 септември материалите, машините и технологиите за бранша ще завладеят изложбените покои на Интер Експо Център.

През какви стадии минава подготовката за присъединяване, къде е мястото на предварителното обмисляне и за какво ТМТ Експо е толкоз значимо събитие за бранша? На тези въпроси ще се опитаме да дадем отговор в идващите редове, в които ще разберем и до какъв стадий от подготовката си са фирмите, които ще вземат участие през тази година.
Предварителното обмисляне
Обикновенно подготовката за присъединяване стартира месеци преди ревюто. Като главен миг в процеса фирмите слагат предварителното обмисляне. Неговата роля е като усърдно написаното домашно. „ Най-важното нещо за положителното ни показване е предварителното обмисляне “, разясняват представители на компания Тотем Груп. И разясняват: „ Първият стадий е определянето на машините, които ще покажем. След това резервираме изложбените площи и сформираме проект за оборудването и визията на щанда “. Предпоследният стадий е анонсиране на присъединяване, изпращане на предложения, опазване на часове за бизнес-срещи, превозване и сглобяване на експонатите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР