Финалите на турнира Следващо поколение в Милано няма да се

...
Финалите на турнира Следващо поколение в Милано няма да се
Коментари Харесай

Без финали на следващото поколение в Милано

Финалите на шампионата " Следващо потомство " в Милано няма да се проведат през 2020 година заради пандемията от ковид, оповестиха от ATP и оповестиха модифициран календар за надпреварите до края на годината.

В него всички шампионати са " подлежащи на смяна и ще се вършат продължителни оценки, свързани със здравето и сигурността, интернационалните политики за пътувания и държавното утвърждение за спортни събития. Всички шампионати ще се организират при прецизни инструкции, свързани със здравето и сигурността, обществена отдалеченост, със напълно дребен брой или въобще без почитатели ", се споделя в известието на ATP.

Турнирът " Мастърс " в Рим е изместен със седмица и ще стартира на 14 септември. След това ще има шампионат в Хамбург преди да стартира " Ролан Гарос " в Париж на 27 септември. Финалите на ATP в Лондон остават от 15 ноември след последния " Мастърс " за годината в Париж две седмици по-рано. Сезонът в мъжкия тенис се възобновява с шампионата " Мастърс " в Синсинати на 22 август, а на 31 август ще стартира Откритото състезание на Съединени американски щати. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР