Финалистките на най-сексапилния конкурс в България се събраха за втората

...
Финалистките на най-сексапилния конкурс в България се събраха за втората
Коментари Харесай

Горещи модели на Playboy вдигат градуса с настъпването на пролетта

Финалистките на най-сексапилния конкурс в България се събраха за втората си гореща фотосесия дружно след финала на Playmate 2018 предишното лято. Феновете на Мъжката Библия, които с неспокойствие чакаха календар с дванадесетте фаворитки на Playboy към този момент могат да се зарадват, тъй като ги чака дълго чаканото фото-бижу.

Дванадесетте изкусителки, които превзеха 2018 година позираха в провокативна фотосесия за годишния сексуален календар на Мастика Карнобат. Кадрите, на които театралничат плеймейтките са снимани от известния начин на живот фотограф Констадин Кръстев - Коко, направил през последните години едни от най-провокативните и ефектни корици за Playboy България и персонален фотограф на огромна част от звездите в страната.

За снимането на календара беше определена супер първокласна вила на брега на бент. Искър, принадлежаща на бързо превръщащия се в българския Хю Хефнър, Христо Сираков. Момичетата бързо нагорещиха всяка част от снимачната площадка, а естествената външна прелест на местността и изисканият интериор подчертаха сексапила на хубавиците, хванати от съвършеното око и камера на Коко. Мотото на календара „ Време е за жега” символизира идващото горещо лято, в което едно от най-предпочитаните напитки за разхлаждане е мастиката.

Всеки месец изобразява присъща активност в дома, в която еротичните мечти се сбъдват. Ако желаете да видите нецензурираните фотоси от календара – можете да го извършите ТУК, или като поръчате Вашия календар на https://www.facebook.com/MastikaKarnobat/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР