Финалистката от "Ергенът" – зашеметяващата Дениз Хайрула, гостува в "Шоуто

...
Финалистката от "Ергенът" – зашеметяващата Дениз Хайрула, гостува в "Шоуто
Коментари Харесай

Дениз от `Ергенът`: Бременна ли е плеймейтката?

Финалистката от "Ергенът " – зашеметяващата Дениз Хайрула, гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис ", с цел да показа имала ли е усеща към Виктор Стоянов и какво не й е достигнало, с цел да грабне успеха.

"Не скърбя. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило - и постоянно е било за мое положително ", сподели Дениз в шоуто.

"Много съм горда, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор ", добавя Дениз.

"Не мога да си показва в този момент да ме целуне мен и след това да извика в градината някоя друга и да я целуне ", съобщи тя.

"Честно казано, не бях влюбена в него първоначално. Но към края, когато стартира да ме кани на сантиментални срещи, имаше нещо ", признава още Дениз.

"Винаги съм казвала, че с него съм се чувствала като дете "... "Аз доста ревнувам. Но,когато знаеш всичко и всичко ти е ясно, ти не ревнуваш ", разяснява тя разбирането си за отворените връзки.

"В никаква връзка не съм в този момент. В търсене на принца на бял кон съм ", признава искрено Дениз.

"Ще бъде висок, образован и занимателен " - разказа тя съвършения претендент за сърцето й.

От друга страна в мрежата се появи информация, че Дениз е бременна от гаджето си – предприемача Стоян Стоянов, написа "Хотарена ". Плеймейтката била към този момент в 4-ия месеци, в случай че се съди по фотосите, написа Блиц.

Красавицата неотдавна е била на отмора дружно с половинката си. От фотосите излиза наяве, че двамата със Стоян обичат да пътуват - неотдавна са били в Доминикана и Гърция.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР