Финалистка в Големите надежди“ и лауреати от конкурси и таланти,

...
Финалистка в Големите надежди“ и лауреати от конкурси и таланти,
Коментари Харесай

Бургас изненадва с фаворити в групата на момчетата на кастингите на X Factor

Финалистка в „ Големите очаквания “ и лауреати от състезания и гении, прекъснали лятната си отмора, се явиха на кастингите за сезон V на X Factor в Бургас, през двата дни на прослушванията в морския град.

Приятна изненада за екипа беше повторната среща с финалистката от шоуто „ Големите очаквания “ – Лидия Стаматова, чиято огромна обич си остава музиката. Порасналата към този момент Лидия се гордее с повече опит и е решена да нападна музикално шоу №1.

Вдъхновен от своята победа в състезанието „ АРЛЕКИН “ 2017, отдаден на филмовата музика, състоял се през вчерашния ден във Варна, в Бургас на кастинг дойде и пловдивчанинът Йордан Рангелов. Въпреки плануваното тръгване в чужбина, където Йордан кандидатсва, с цел да продължи музикалното си обучение, той реши да опитва своя шанс пред екипа на шоуто. Ако продължи напред, той ще бъде изправен пред предопределен избор.
 кастинг
“Бургас e градът на първия победител от X Factor Рафи Бохосян, финалистката в сезон III, която сътвори казус в шоуто – Кристина Дончева, както и Кристиян Грънчаров от групата 4U, който към този момент има независими изяви. Очакванията ни тук постоянно са високи “, споделят от екипа на шоуто. „ Радваме се, че наклонността за забавни задгранични участници, както и за към този момент сполучливи реализатори, продължава и тук. “

Чуждестранните появи на кастингите стават все по-интересни, като Дубай е най-далечната дестинация, пропътувана от участник за срещата му с X Factor. В Бургас екипът срещна и момиче, което се записва за кастингите със своя обаятелен домакински любим – питбулът Арчи.
 кастинг в Бургас
След Бургас екипът потегля за Варна, където ще бъде на 22 и 23 юни, във Фестивален и конгресен център. Специален посетител в морската столица ще бъде победителката в сезон IV – Християна Лоизу.
 Християна Лоизу.
“X Factor беше огромно премеждие за мен, отвори ми доста порти и промени живота ми. Ако се колебаете да се запишете, не го мислете доста, тъй като това е късмет, който не би трябвало да се пропуща. Просто го направете! ”, поучава Християна. Кастингите ще приключат на 25 юни във Велико Търново.

Кандидатите би трябвало да носят документ за идентичност. Ако са малолетни, да бъдат с родител или компаньон със заверено пълномощие. Трябва да приготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е нужен музикален акомпанимент, е належащо да го носят на флашка или диск.

Актуални новини за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата , както и на фейсбук страницата на предаването. По тематиката Утвърдени актьори се явяват на кастингите на X Factor България Рекорден брой чужденци се явяват на кастинга на X Factor България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР